Leef je volle potentieel


Vrijwel iedereen kent de angst om niet goed genoeg te zijn. Maar hoe bang we ook zijn voor onze zwakte, we zijn nog veel banger voor onze eigen innerlijke kracht, onze mogelijkheden, ons potentieel. 

Laten zien wie je werkelijk bent, waar je voor staat en wat je dromen zijn, maakt kwetsbaar. Dan kan je namelijk falen, kunnen mensen er wat van vinden en áls het je lukt, kan je het ook weer kwijtraken. Dat is dan ook meteen de reden waarom we onszelf - zij het vaak onbewust - saboteren. In plaats van te doen wat we eigenlijk het liefste zouden willen, creëren we steeds onze eigen self-fulfilling prophecy. Dat is immers veiliger dan de pijn van verliezen.

Wayne Dyer sprak vaak over de zin: Don’t die with your music still in you. Welke muziek heb jij in je? Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je je volle potentieel zou leven? Wat zou er anders zijn als je voluit ‘ja ‘ zou zeggen tegen de uitdagingen en kansen die het leven jou biedt? Hoe zou het zijn als jij jouw unieke talenten en krachten vol in de wereld zou zetten?

Het vergt moed om je eigen angsten, innerlijke weerstand en beperkende overtuigingen onder ogen te zien, maar het levert ook veel op. Dit is precies waar we deze workshop mee aan de slag gaan: het leren herkenen, voelen en voeden van de stroom van jouw levensenergie. Met behulp van lichaamsgerichte oefeningen leer je wat jou tegenhoudt en hoe je daar doorheen kan gaan, zodat je je volle potentieel kan gaan leven.


Locatie: 
  Landgoed de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213RE Hilversum
Datum:    9 en 10 juni 2020
Tijd:        start 9 juni om 10u, einde 10 juni om 17u
Kosten:  495, euro excl. BTW (particulier tarief)
              795,- euro excl. BTW (zakelijk tarief)
Trainers: Ninouk Hehenkamp en Annemiek Streng'Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we onvoorstelbaar krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons het meest beangstigt” -                                            (Nelson Mandela)