Executive Coaching


De Executive coaching is speciaal bedoeld voor mensen uit het bedrijfsleven, maar ook geschikt voor ieder ander die behoefte heeft aan maatwerk. Na een eerste intake stel ik in gezamenlijk overleg een programma op dat precies aansluit op jouw behoeftes en wensen. 

Doel is om een aaneengesloten periode (alles van een paar uur tot een week) uit de drukte van het werk te stappen en echt de tijd te nemen om weer in contact te komen met jezelf en met wat jij echt wilt, op een manier die precies bij jou past. Het programma kan liggen op fysiek, mentaal of emotioneel vlak, danwel een combinatie daarvan.

Tijdens het intakegesprek kijken we waar jouw vraag ligt, wat je zou willen, hoeveel tijd je hiervoor vrij wilt en kunt maken en op welke manier jij dit zou willen doen. De coaching zelf kan variëren van een dag(deel) tot een meerdaagse retraite op een bijzondere locatie. Alles uiteraard van begin tot eind verzorgd en geregeld door mij, zodat jij alle tijd en aandacht op jezelf kunt richten. 

Samen met een team van coaches en trainers waar ik mee samenwerk, verzorg ik een volledig verzorgde persoonlijke trainingsdag of -retraite, waar het even helemaal over jou kan gaan en waar je weer in contact kunt komen met degene die voor jou het belangrijkst is: jij.


Kosten: op aanvraag


 

'Have the courage take time to listen to your heart and intuition, they somehow know what you truly want to become.' 
(Steve Jobs)